Maler i Hillerød

Står du og leder efter et professionelt og effektivt malerfirma i Hillerød, så har du fundet den helt rigtige side. Vi maler i Hillerød både hos private, virksomheder og institutioner med et fokus på effektivitet og høj kvalitet. Når vi er ude hos dig, så sørger vi altid for at rydde op efter os, når opgaven er fuldført, således du kan komme i gang med at bruge dit rum med det samme. Vores svende er alle dygtige og venlige, og har altid fokus på at yde deres bedste, og at du bliver tilfreds. 

Derfor er de altid opdaterede på de nyeste teknikker, ligesom de sørger for at bruge de bedste produkter, der som udgangspunkt er miljømærkede. På den måde får du det resultat, som du drømmer om, ligesom vi skåner miljøet og bibeholder dit gode indeklima.

Malermester i Hillerød?

Hos Malermester-TR er du sikker på at få en god malermester i Hillerød. Vi er effektive og dygtige, således vi kan give dig en rigtig god pris. Vi vil nemlig gerne være et billigt malerfirma i Hillerød. Selvom vi gerne vil give dig en billig pris, så har vi stadig fokus på at give dig det ønskede resultat, som du vil blive glad for.

Få et godt tilbud eller ring for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig telefonnummer 60 79 79 43. Med Malermester-TR får du en effektiv, billig og dygtig maler i Hillerød. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9