Maler i Borup?

Skal du bruge en maler i Borup? Du skal måske have malet dit hus? Skal du have nye farver på væggene i din virksomhed, eller skal du have malet terrassen? Uanset, hvilket type opgave du har, så sørger Malermester-TR for, at du bliver tilfreds med resultatet. Netop at gøre dig tilfreds er for os vigtig. 

Derfor sørger vi altid for at yde vores bedste, ligesom vi altid sørger for at bruge de bedste produkter, der så vidt muligt er miljømærkede. Vores svende er alle uddannede og har mange års erfaring med alle typer opgaver. Det betyder, at vi tager os af alle opgaver - store som små, ude og inde. Som malerfirma i Borup løser vi maleropgaver for private, virksomheder og hos institutioner.

Få sparring hos din malermester i Borup

Er du i tvivl om farvevalg, eller hvilket tapet du skal vælge? Vi hjælper gerne dig med rådgivning og inspiration, således du kan træffe det rigtige valg ud fra dine rum. Det kan være svært at forestille sig, hvordan det færdige resultat vil blive, hvor vi her kan rådgive dig ud fra vores store erfaring. 

Har du brug for en professionel og dygtig maler i Borup, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne på 60 79 79 43. Få et godt tilbud, således du kan gøre brug af en du dygtig maler i Solrød. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9